Imatge de Marcel·lí Iglesias durant l'entrevista (Foto: EFE)
Marcel·lí Iglesias creu que Zapatero anunciarà si es torna a presentar a les eleccions quan toqui. (Foto: EFE)
Madrid

Iglesias demana paciència al PSOE a l'espera que Zapatero anunciï si es tornarà a presentar

El secretari d'organització del PSOE, Marcel·lí Iglesias, ha demanat paciència al partit a l'hora de conèixer si José Luis Rodríguez Zapatero es tornarà a presentar en les pròximes eleccions generals. En una entrevista a EFE, ha dit que el president espanyol comunicarà la seva decisió quan s'escaigui. I, sobretot, ha destacat que al partit "no es valora cap altra opció".

Actualitzat
Iglesias considera que el president sempre ha administrat bé "els seus temps" i per això ha demanat calma als barons del partit socialista. "Cal esperar" fins que el president es decideixi a comunicar la seva decisió.

En contraposició, en una entrevista a Europa Press, González Pons, el secretari de comunicació del Partit Popular, ha demanat la dimissió de Zapatero i ha reclamat eleccions anticipades. El seu pronòstic de cara a les properes eleccions autonòmiques i municipals que se celebraran el proper mes de maig és un desastre socialista perquè "Espanya vol un canvi".

Iglesias però, no ho creu, i diagnostica el contrari perquè la "seva gestió de la crisi" i les decisions del govern "tindran un efecte positiu en l'economia" i la gent els entendrà. D'altra banda, creu que els resultats del PSC les passades eleccions del 28 de novembre faran que els socialistes catalans no tornin a plantejar tenir un grup propi al Congrés.

Anar al contingut