Imatge d'arxiu de Joan Herrera als estudis de Catalunya Ràdio
Imatge d'arxiu de Joan Herrera als estudis de Catalunya Ràdio
Barcelona

Herrera, obert a revisar la limitació de la velocitat a 80 en funció de criteris tècnics

El candidat d'Iniciativa-Esquerra Unida a la presidència de la Generalitat, Joan Herrera, s'ha mostrat obert a revisar una de les polítiques estrella del Departament d'Interior, la limitació de velocitat a 80 quilòmetres per hora a l'àrea metropolitana. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", Herrera ha afirmat que la decisió s'ha de prendre tenint en compte motius tècnics.

Actualitzat
Joan Herrera ha assegurat que "s'ha de fer en funció de la qualitat de l'aire". "La qualitat de l'aire ha millorat amb les mesures que ha posat aquest govern", ha assegurat, i ha afegit que és conscient que altres candidats a la presidència, amb referència a Artur Mas, ja han promès que trauran la limitació de velocitat si guanyen les eleccions, perquè "li és igual la qualitat de l'aire".

Més "peix al cove"


El líder dels ecosocialistes ha reduït la proposta del concert econòmic de CiU a un nou exemple de política de "peix al cove". Herrera veu la promesa estrella d'Artur Mas molt poc factible. "No es tracta d'una altra proposta, es tracta d'unes altres relacions entre Catalunya i la resta de l'Estat", ha afirmat.

Pel que fa a la vaga general convocada per aquest dimecres, Joan Herrera ha assegurat que la secundarà, però que el president del seu partit, el conseller Joan Saura, no, per les seves responsabilitats al govern.


Anar al contingut