L'HBO treballa en 4 possibles "spin-offs" de "Joc de trons"
L'HBO treballa en 4 possibles "spin-offs" de "Joc de trons"

HBO treballa en quatre noves sèries al voltant de "Joc de trons"

De moment es desconeix si es tracta d'històries que succeeixen abans o després de "Joc de trons" o si, per contra, són narracions derivades de la seva trama

RedaccióActualitzat

La cadena nord-americana HBO ha anunciat que treballa en quatre possibles "spin-offs" de la sèrie "Joc de trons". A l'exitosa producció de fantasia èpica li queden tan sols dues temporades.

Segons el mitjà especialitzat The Hollywood Reporter, el creador de la sèrie, George R.R. Martin, i fins a quatre guionistes estan implicats en aquests intents per ampliar l'univers de la sèrie que protagonitzen Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage i Lena Headey. Martin col·laborarà amb Jane Goldman i Carly Wray en dos d'aquests projectes, mentre que Max Borenstein i Brian Helgeland donaran forma a les altres dues idees.

De moment es desconeix si es tracta d'històries que succeeixen abans o després de "Joc de trons" o si, per contra, són narracions derivades de la seva trama.

Els showrunners -màxims responsables d'una sèrie- de "Joc de trons", Dan Weiss i David Benioff, no estan involucrats en l'escriptura d'aquests projectes, però figurarien com a productors executius al costat de Martin si finalment algun d'ells rebés llum verda.

L'HBO tampoc concreta calendaris i explica que els guionistes hi dedicaran el temps que calgui.

Els actors de "Joc de trons", els més ben pagats de la història de la televisió

"Joc de trons", amb 38 premis Emmy, és la sèrie més guardonada en la història de la televisió. Considerada com la gran producció televisiva de l'actualitat, la sèrie estrenarà la seva setena i penúltima temporada el proper 16 de juliol. Amb només set episodis, la temporada més curta fins ara de la sèrie, aquesta nova entrega de "Joc de trons" s'ha rodat en països com Irlanda del Nord, Islàndia i Espanya.

"Els vents de l'hivern", que va ser el final de la sisena temporada i el capítol més llarg de la sèrie fins ara, amb gairebé 70 minuts, va reunir en la seva emissió a la fi del juny passat 23 milions d'espectadors a tot el món.

Anar al contingut