Grifols no traslladarà la seu social i es manté a Catalunya

És l'única de les set empreses catalanes de l'Ibex-35 que no té previst fer el canvi

RedaccióActualitzat

La farmacèutica catalana Grifols no té previst canviar el seu domicili social, segons fonts de la companyia. I podria ser l'única de les set empreses catalanes de l'Ibex-35 que mantingui la seva seu social a Catalunya.

La seu de la multinacional, presidida per Víctor Grífols, continuarà, així, al carrer de Jesús i Maria de Barcelona, malgrat el moment polític que viu el país.

La decisió de la farmacèutica catalana arriba en ple reguitzell d'anuncis de canvi del domicili social per part d'empreses com les del grup La Caixa i el Banc Sabadell.

 

El 2016, Grifols, controlada per la família Grífols, va trencar la barrera dels 4.000 milions d'euros de xifra de negoci.

Abertis, Cellnex i Colonial

En canvi, Abertis decidirà avui si trasllada la seva seu social fora de Catalunya.

Un moviment que també podrien estudiar els pròxims dies l'operadora de telecomunicacions Cellnex i la immobiliària Colonial.

Aquesta última empresa està presidida per Juan José Brugera, actual president del Cercle d'Economia, que precisament aquest cap de setmana s'ha reunit amb Carles Puigdemont per demanar-li que renunciés a la declaració unilateral d'independència i que ho anunciés abans de l'obertura dels mercats, per eliminar incerteses.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut