Armengol, en el moment de prendre possessió del càrrec
Armengol, en el moment de prendre possessió del càrrec
Palma

Francina Armengol pren possessió donant les gràcies a la comunitat educativa

L'acte ha comptat amb la presència de quatre expresidents autonòmics, tots excepte Jaume Matas, que compleix pena de presó a Segòvia

Actualitzat

La presidenta de les illes Balears, Francina Armengol, ha pres possessió del càrrec aquest dimarts en un acte al Consolat de Mar, seu del govern autonòmic. Armengol, investida presidenta dimarts passat amb els vots de PSIB, Podem i MÉS, és la primera dona presidenta de les Illes.

Armengol ha proclamat que "avui comença un nou temps a les Balears" i ha volgut tenir unes paraules per al sector educatiu, al qual ha agraït la força, la lluita i l'esforç en l'oposició al TIL, un decret que s'ha compromès a derogar. La nova presidenta ha desitjat que, d'aquí a quatre anys, les Illes siguin una terra "més justa, més equitativa i més lliure".

L'acte ha comptat amb la presència de quatre expresidents autonòmics, tots excepte Jaume Matas, que compleix pena de presó a Segòvia. També hi havia el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez; el flamant president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig; el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; i el diputat socialista Pere Navarro, entre d'altres.

 

Anar al contingut