Barcelona

Francesc Mauri i els lectors del 3cat24 conversen

El meteoròleg de TV3 ha conversat amb els lectors del 3cat24 i ha respost, a través del xat "El temps en directe", les previsions meteorològiques consultades i qüestions tan diverses com per què surten bolets a la primavera o si la boira costanera durarà uns dies més.

Actualitzat
El xat "El temps en directe" amb Francesc Mauri ha tornat a atraure la curiositat dels usuaris del 3cat24, que han volgut conèixer la previsió del temps per als pròxims dies a diferents llocs de Catalunya, a banda d'altres qüestions, curioses i ben diverses, com, per exemple, per què surten bolets a la primavera o fins quan hi haurà boira costanera. Aquestes i altres inquietuds han tingut en Mauri ocupat durant ben bé una hora. En total, han entrat al xat 52 lectors, que han enviat 38 comentaris.

En aquesta conversa i, a partir de les preguntes formulades pels lectors, ens hem assabentat que la boira continuarà fins al cap de setmana a les zones costaneres. Pel que fa a les temperatures, en Francesc Mauri ha dit que que demà encara pujaran més: "Això té pinta de valors rècord en algunes comarques pel que és la primera dècada d'abril".

Francesc Mauri ha comentat algunes imatges que ens han enviat els usuaris d'El meu 3cat24. Per exemple, l''adri' ens va fer arribar una foto d'unes múrgules. Hem pogut saber que, tot i que principalment els bolets surten a la tardor, si plou a la primavera i fa bona temperatura també se'n fan d'alguns tipus.

L'Estefania ens ha explicat que el 5 d'abril va observar un fenomen molt estrany a la ciutat de Barcelona: una estrella en moviment i que feia pampallugues. En Francesc Mauri ha respost: "Des de la meva modesta opinió, o es tracta d'un estel amb una mena d'efecte curiós per les condicions atmosfèriques d'aquella nit o es tracta d'algun cometa llunyà".

Els participants han agraït les respostes del meteoròleg de TV3. Francesc Mauri s'ha acomiadat dels participants desitjant-los un bon cap de setmana, que serà calorós, i ha destacat que en alguns indrets de Catalunya es podria arribar als 28 graus.

Per llegir tota la conversa podeu clicar el Replay.


Anar al contingut