Ferran Adrià dóna la benvinguda a la nova etapa del BulliFoundation amb una celebració simbòlica

Roses (ACN).- Ferran Adrià ha estrenat la nova etapa del BulliFoundation aquest dissabte a la mitjanit, amb una celebració simbòlica preparada pel pastisser Christian Escribà. El cuiner va acomiadar el restaurant de Roses amb un sopar íntim per a amics i familiars. Al capdavant de la cuina, un equip de luxe format per René Redzepi (Noma), Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), Joan Roca (Celler de Can Roca), Massimo Bottura (Ostreria Francescana), entre d'altres. La celebració ha culminat amb dotze campanades que han donat la benvinguda al nou projecte d'Adrià. Després de 28 anys al capdavant del Bulli, considerat durant cinc anys el millor del món i mereixedor de tres estrelles michelin, Adrià comença ara una nova etapa.
Ferran Adrià dóna la benvinguda a la nova etapa del BulliFoundation amb una celebració simbòlica

Ferran Adrià dóna la benvinguda a la nova etapa del BulliFoundation amb una celebració simbòlica

Roses (ACN).- Ferran Adrià ha estrenat la nova etapa del BulliFoundation aquest dissabte a la mitjanit, amb una celebració simbòlica preparada pel pastisser Christian Escribà. El cuiner va acomiadar el restaurant de Roses amb un sopar íntim per a amics i familiars. Al capdavant de la cuina, un equip de luxe format per René Redzepi (Noma), Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), Joan Roca (Celler de Can Roca), Massimo Bottura (Ostreria Francescana), entre d'altres. La celebració ha culminat amb dotze campanades que han donat la benvinguda al nou projecte d'Adrià. Després de 28 anys al capdavant del Bulli, considerat durant cinc anys el millor del món i mereixedor de tres estrelles michelin, Adrià comença ara una nova etapa.