Sabadell

Fernández Díaz: "L'independentisme no integra de manera prudent la immigració"

El ministre de l'Interior relaciona jihadisme amb independentisme el mateix dia que el diari "El Mundo" publica una informació amb fotografies d'Oriol Junqueras en una reunió amb la comunitat musulmana de Catalunya.

RedaccióActualitzat

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat avui a Sabadell en un acte del Partit Popular que l'independentisme no integra de manera prudent la immigració i ha tornat a relacionar jihadisme amb independentisme.

El ministre considera que el projecte independentista "no és d'integració ni cohesió social sinó de divisió i confrontació i quan es fa amb determinats col·lectius es corre el risc d'integrar persones que estan aquí per altres coses".

Fernández Díaz ha fet aquestes declaracions el mateix dia que el diari "El Mundo" publica una informació que relaciona el partits sobiranistes i els grups islàmics radicals. El diari assegura que la policia veu vincles entre el moviment independentista català i la comunitat musulmana. Uns vincles que facilitarien la implantació de l'islamisme radical a Catalunya.

Esquerra Republicana acusa el ministre de l'interior d'estar al darrere d'aquesta informació periodística del diari "El Mundo". Al diari s'hi publiquen fotografies del president d'ERC, Oriol Junqueras, en una reunió amb membres de la comunitat musulmana. "El Mundo" manté que les formacions independentistes busquen el suport d'immigrants musulmans al procés sobiranista.

El portaveu adjunt del grup parlamentari dels republicans, Oriol Amorós, ha denunciat al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio que la informació que surt al diari és totalment inconsistent i que s'actua amb mala fe. Per Amorós, el ministre Fernández Díaz es "dedica a batalletes partidistes".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut