Wimbledon

Federer i Nadal disputaran per tercera vegada consecutiva la final de Wimbledon

Roger Federer i Rafael Nadal jugaran aquest diumenge per tercer any consecutiu la final de Wimbledon. El suís ha derrotat el rus Marat Safin en tres sets (6-3, 7-6 i 6-4) i també per la via ràpida ha superat Rafa Nadal l'alemany Rainer Schuettler (6-1, 7-6 i 6-4). El de Manacor buscarà diumenge el seu primer títol sobre l'herba de l'All England Club, després d'arribar en un excel·lent moment de forma i com a recent vencedor al torneig de Queen's. Per la seva banda, el número 1 del món intentarà sumar el seu sisè Wimbledon de forma seguida davant la seva "bèstia negra" en finals del Grand Slam.

Actualitzat

Nadal, en el camí cap a la tercera final de Wimbledon, ha acabat amb el somni del convidat sorpresa en aquestes semifinals. Rainer Schuettler li ha cedit el pas després de perdre en tres sets. Poca resistència ha pogut oferir en el primer. Nadal, sense massa complicacions, se l'ha apuntat per 6 a 1. No ha estat tan fàcil el segon. L'alemany, que havia de lluitar moltíssim per guanyar cada punt, ha tingut opcions, però el de Manacor no ha deixat que prosperessin en el "tie-break". Nadal era ara a un set del triomf. L'ha resolt per 6 a 4 per repetir la tan desitjada i comentada final amb el numero 1 del món. Si per Nadal serà la tercera, per Federer serà la sisena. Fins ara, el suís les compta per victòries, però Nadal cada cop amenaça més aquesta superioritat.

Federer, després d'eliminar també en tres sets sense història el rus Marat Safin, ha dit que aquesta final es presenta amb un gran interrogant. El partit de diumenge és el més obert dels tres que haurà lluitat contra Nadal pel títol de Wimbledon. El que sembla clar és que el suís haurà de jugar el seu millor tenis sobre herba per continuar sent la màxima autoritat a "la catedral".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut