Wimbledon

Roger Federer i Rafa Nadal es mostren intractables i ja són a les semifinals de Wimbledon

Nadal continua imparable cap a la final de Wimbledon i va derrotar per la via ràpida l'escocès Andy Murray (6-3, 6-2 i 6-4). L'altre favorit al títol, Roger Federer, va tornar a demostrar la seva qualitat sobre herba després de classificar-se per sisena vegada consecutiva per a les semifinals del torneig londinenc. El suís es va imposar a Mario Ancic, per 6-1, 7-5 i 6-4, en una hora i 41 minuts. El croat havia estat l'últim jugador que havia superat Federer a l'All England Club, el 2002. El pròxim rival del número 1 mundial serà Marat Safin, botxí de Feliciano López (3-6, 7-5, 7-6 i 6-3).

Actualitzat

Andy Murray va acabar desesperat. Tot i el suport del públic britànic, l'escocès es va quedar sense arguments davant la força i l'autoritat de Rafa Nadal. El manacorí juga tan bé a l'herba de l'All England Club com ho fa a la terra de Roland Garros. El ferotge servei de Nadal no va tenir gaire oposició en el primer set, i encara menys en el segon, en què el número 2 mundial es va adjudicar cinc jocs en blanc. Murray només va plantar cara en el tercer set, en què va aguantar fins al tres a tres. Un trencament de Nadal va sentenciar el partit després de gairebé dues hores de joc. En la seva tercera semifinal consecutiva a Wimbledon, Nadal es trobarà amb el guanyador del Schuettler-Clement, que amb empat a un set es va suspendre per falta de llum.

Tot fa pensar ja en una més que probable final Nadal-Federer. Tot i una interrupció per la pluja en el segon set, el pentacampió del torneig va escombrar amb facilitat el croat Mario Ancic, l'últim jugador que ha guanyat el suís a Londres, ara ja fa sis anys. Federer s'enfrontarà en semifinals amb Marat Safin. Després de quatre sets, el rus va fer miques el somni de Feliciano López.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut