Tenis

Rafa Nadal no té problemes per desfer-se de Kiefer per 7-6, 6-2 i 6-3 i accedir als vuitens de Wimbledon

Rafa Nadal continua la seva trajectòria ascendent sobre gespa i aquest dissabte s'ha classificat sense problemes per als vuitens de final del torneig de Wimbledon. El manacorí ha superat clarament l'alemany Nicolas Kiefer per 7-6, 6-2 i 6-3 en un partit còmode que el deixa en una situació favorable per, aquest cop, arribar a la final i endur-se el tan anhelat torneig. De la resta de la jornada destaca la derrota de Guillem García-López davant Rainer Schuettler per 6-2, 6-3 i 6-4, i el triomf d'Andy Murray sobre Haas per 6-4, 6-7, 6-3 i 6-2.

Actualitzat

Només en el primer set l'alemany Nicolas Kiefer ha pogut mantenir a ratlla el cada cop més sòlid joc de Rafa Nadal sobre gespa. Els dos tenistes s'han mostrat molt efectius amb el servei i com que cap dels dos ha cedit cap joc el set s'ha acabat cedint en el desempat. Aquí, el manacorí ha estat més encertat i seu ha estat el triomf parcial per 7-6.

Aquest resultat ha pesat moltíssim sobre el tenis desplegat pel jugador alemany i Nadal no ha tingut cap mena de problema per superar-lo amb comoditat en una segona màniga que ha acabat amb un contundent 6-2. En el tercer i definitiu set, Rafa Nadal, ja des d'ara un ferm candidat al títol, ha sentenciat l'enfrontament amb un 6-3 que ha arribat a posar-se 5-0.

De la resta de la jornada cal destacar el triomf de Murray sobre Hass (6-4, 7-6, 6-3 i 6-2) així com les victòries de Richard Gasquet sobre Gilles Simon (6-3, 6-3, 6-7 i 6-3) i, en el quadre femení, les de Venus Williams davant l'espanyola Maria José Martínez Sánchez (6-1 i 7-5), la de Jelena Jankovic sorbe Caroline Wozniacki (2-6, 6-4 i 6-2) i la d'Elena Demienteva davant Gisela Dulko (7-6 i 7-5).

Anar al contingut