Síria

Estat Islàmic difon un nou vídeo en què reivindica la decapitació de l'ostatge americà Pete Kassig

Obama qualifica l'assassinat de Peter Kassig d'"acte de pura maldat"

RedaccióActualitzat

L'organització Estat Islàmic ha anunciat a través d'un nou vídeo penjat a internet la decapitació de l'ostatge nord-americà Peter KassigEs tracta d'un jove de 26 anys que havia estat soldat dels Estats Units a l'Iraq, però que després va deixar l'exèrcit per dedicar-se a tasques humanitàries i va ser segrestat fa més d'un any, durant una visita a Síria.

A les imatges difoses per EI no se'l mostrava viu, al contrari que altres ocasions. El vídeo, que dura uns quinze minuts, sí que ensenyava, però, la decapitació de 18 soldats sirians capturats.

A l'últim vídeo dels jihadistes, en què mostraven que havien degollat el britànic Alan Henning, ja van assenyalar Kassig com el següent ostatge que seria executat.

És el cinquè ostatge occidental executat per Estat Islàmic, després dels periodistes nord-americans James Foley i Steven Sotloff, el cooperant David Haines i el treballador humanitari Alan Henning, tots dos britànics.

Els Estats Units han confirmat la mort del cooperant nord-americà. El president Obama ha qualificat el seu assassinat com un "acte de pura maldat".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut