Primer pla d'un actor de l'espectacle 'Escargots' de FiraTàrrega 2018, afinant un ukelele, en un moment de l'obra, el 7 de …
Primer pla d'un actor de l'espectacle 'Escargots' de FiraTàrrega 2018, afinant un ukelele, en un moment de l'obra, el 7 de setembre de 2018. (Horitzontal)

'Escargots' sorprenen amb humor i poesia entre carrerons als espectadors de FiraTàrrega

Actualitzat

ACN Tàrrega.-Slow Olou, la companyia integrada pels dos pallassos Toti Toronell i Pere Hosta, han sorprès aquest divendres al migdia amb una bona dosi d'humor i poesia els espectadors de FiraTàrrega 2018. 'Escargots' és una proposta teatral que es desenvolupa entre carrerons de l'entorn de la plaça Sant Antoni de la capital de l'Urgell i també en una sala de l'Arxiu Comarcal. Dos pallassos-cargol van a buscar el públic i el condueixen pel seu univers creatiu en un espectacle amb poques paraules, pausat i adreçat a tots els públics. L'espectacle garanteix una experiència divertida, emocional i temporal que apel·la a la vivència de l'espectador. Es podrà veure aquest divendres, demà dissabte i també el diumenge, darrer dia de la Fira de Teatre al carrer.

Ja de bon principi l'espectador es pot fer la idea que 'Escargots' serà una experiència plena de sorpreses i humor. De fet, és un cargol gegant camuflat damunt d'un cotxe teledirigit qui els va a buscar a l'inici d'un carreró on es troben amb els dos personatges protagonistes. L'amabilitat dels pallassos es fa notar al primer contacte amb l'oferiment al públic d'un dolç amb forma de cargol, no sense abans ser víctimes d'una ruixada d'aigua als peus de la regadora amb la que estan netejant el carrer.El públic avança de la mà dels dos pallassos i les seves indicacions; interactuen amb paraigües i posteriorment són conduïts a l'interior de l'arxiu comarcal on poden seure i contemplar una interpretació musical amb ukelele d'allò més surrealista.

Anar al contingut