Joan Giner, Albano Dante-Fachín i Alba García, membres de la direcció de Podem, en una imatge d'arxiu
Joan Giner, Albano Dante-Fachín i Alba García, membres de la direcció de Podem, en una imatge d'arxiu
Sant Boi de Llobregat

En Comú Podem convoca un acte propi a Sant Boi per la Diada

En una carta adreçada a la militància del partit, el secretari general de Podem, Albano Dante Fachín, fa una crida als afiliats a participar en aquest acte

Actualitzat

En Comú Podem convocarà un acte a Sant Boi de Llobregat l'Onze de Setembre, quaranta anys després de la gran manifestació de 1976, la primera celebració de la Diada després de la mort de Franco. Podem, Barcelona en Comú, Iniciativa per Catalunya i EUiA organitzaran conjuntament un esdeveniment que, segons apunta el diari "Ara", se celebrarà el matí del dia 11.

En una carta adreçada a la militància del partit, el secretari general de Podem, Albano Dante Fachin, fa una crida als afiliats a participar en aquest acte. El líder de Podem a Catalunya veu en la Diada "una oportunitat per fer una celebració plural i inclusiva, més enllà dels intents de monopolització".

La convocatòria d'aquest acte arriba una setmana després que l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va anunciar que hi havia "més motius per anar" a la manifestació convocada per l'ANC i Òmnium que no pas per no anar-hi. Aquestes paraules no van agradar a un sector d'Iniciativa per Catalunya, que no participarà a la manifestació: el portaveu parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, va respondre que la "immensa majoria" de votants dels comuns no se sentien "cridats" a participar-hi. Podem i EUiA encara no han decidit si participaran a la marxa de l'ANC i Òmnium.

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut