Balaguer

Els veïns desallotjats a Balaguer estaran fora de casa tres mesos

Les pluges dels últims dies, que van provocar un moviment de terres a Balaguer, han fet que els catorze veïns de la casa que es va ensorrar parcialment, dimarts, al nucli antic, no podran tornar a casa fins d'aquí a uns tres mesos. És el temps que duraran les obres per refer l'esvoranc que en va provocar el despreniment. L'ajuntament reallotjarà els veïns, del número 67 del carrer Caserna, en uns pisos mentre durin els treballs.

Actualitzat
Els tècnics municipals han revisat l'edifici aquest dimecres i han arribat a la conclusió que no s'ha de declarar en ruïna, sinó que cal fer-hi treballs de reforç. L'alcalde, Miquel Aguilà, ha remarcat que "l'estructura no està malmesa" i només caldrà fer un mur de contenció a la part del darrere i recompondre les bigues que han quedat malmeses".

Els veïns desallotjats han assegurat que fa mesos que van alertar l'Ajuntament sobre la situació de deteriorament de l'immoble, a causa de les filtracions d'aigua. L'alcalde, però, ha parlat d'un "fet puntual" i ha afegit que aquesta humitat és "freqüent" al nucli antic.

Els catorze desallotjats han passat la nit de dimecres a casa dels familiars i amics, i ara els reallotjaran en uns pisos de l'Ajuntament i Adigsa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut