Els tuits sobre la manifestació de Brussel·les, damunt del mapa
Els tuits sobre la manifestació de Brussel·les, damunt del mapa

Els tuits sobre la manifestació de Brussel·les, damunt del mapa

La manifestació independentista d'aquest dijous a Brussel·les ha tingut un gran protagonisme a les xarxes socials

Actualitzat

La manifestació independentista d'aquest dijous a Brussel·les ha tingut un gran protagonisme a les xarxes socials. Ja en els dies previs, els manifestants van omplir la xarxa d'imatges a mesura que s'anaven acostant a la capital belga.

Entre la mitjanit de dimarts i el final de la manifestació aquest dijous al migdia, s'han monitoritzat 88.300 tuits geolocalitzats amb les etiquetes #RoadToBrussels, #roadtoeurope, #roadtobrusels, #WakeUpEurope, #EuropaWakeUp, #EuropeWakeUp, #OmplimBrusselles, #OmplimBruselles, #OmplimBrussel, #omplimbru, #OmplimBrussel·les o #catalandothings.

En el mapa s'hi observa com, a mesura que s'acosta l'acte a la capital comunitària, els tuits passen d'estar concentrats a Catalunya a anar-se escampant cap a Europa. Es veu com s'incrementen les piulades sobre la manifestació geolocalitzades per tot Europa, però sobretot a Espanya, França, Bèlgica i Holanda.

 

 

La manifestació ha generat més conversa a Espanya que no pas a Bèlgica. #RoadToBrussels, Bruselas o #WakeUpEurope han estat algunes de les etiquetes més utilitzades del dia.

 

 

A Bèlgica, en canvi, Catalaanse (catalans en neerlandès), #Catalonia, Catalanen o Catalonia han estat alguns dels temes de conversa més populars, tot i que força allunyats dels "trending topics".

 

ARXIVAT A:
Procés català
Anar al contingut