Pla general on es pot veure el terreny on s'ha de construir la nova estació d'autobusos de Mollerussa, el 21 de març de 2017. (Horitzontal)
Pla general on es pot veure el terreny on s'ha de construir la nova estació d'autobusos de Mollerussa, el 21 de març de 2017. (Horitzontal)

Els treballs de la nova estació d'autobusos de Mollerussa començaran a l'abril

ACN Mollerussa.-Els treballs de construcció de la nova estació d'autobusos de Mollerussa començaran el proper mes d'abril. Així ho ha anunciat l'alcalde Marc Solsona que ahir dilluns va fer una visita, juntament amb responsables del Departament de Territori i Sostenibilitat i de GISA, a les obres que s'han fet per construir el pas soterrat a la via del tren que comunicarà el carrer Prat de la Riba amb el futur equipament. La previsió és que l'estació d'autobusos, situada al costat de la de tren, estigui enllestida a l'octubre. En paral·lel, l'Ajuntament reformarà també el carrer Prat de la Riba que continuarà sent de doble sentit per tal de no col·lapsar carrers adjacents que són vies d'entrada i sortida de la ciutat.

Marc Solsona ha explicat que després que la Generalitat hagi pogut resoldre un darrer tràmit amb ADIF, aquesta setmana, a través de la Junta de Govern es concedirà el permís d'obres perquè es pugui iniciar la construcció de la futura estació, que té un termini d'execució de sis mesos, per la qual cosa la previsió és que estigui finalitzada a l'octubre. En aquest sentit, Solsona ha indicat que el consistori, que ja està ultimant el projecte de reforma del carrer Prat de la Riba per tal de presentar-lo als veïns, s'ha fixat també aquest termini per enllestir la seva remodelació i també la zona d'aparcament que ha d'habilitar-se al terreny contigu a l'estació d'autobusos en paral·lel a la via del tren.Pel que fa a l'aparcament que hi ha al carrer Prat de la Riba, en el marc de la reforma, l'alcalde ha indicat que si es vol mantenir el doble sentit caldrà suprimir-lo i que ja es compensarà amb els aparcaments nous que s'habilitaran a l'altra banda de via, la connexió de la qual es podrà fer a través de pas soterrat.

Anar al contingut