Barcelona

Els Mossos desallotgen una casa ocupada al barri de Sants

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat la casa coneguda com L'Esbarzer, situada al carrer Constitució del barri de Sants. Els agents han hagut de serrar un bidó ple de ciment per alliberar un dels okupes, que hi havia posat les mans per evitar ser desallotjat. També han hagut de tallar les cadenes amb les quals s'havien lligat tres joves més a l'antena de l'edifici. Una cinquantena de persones s'han concentrat a les portes de l'edifici per donar suport als okupes.

Actualitzat

Els Mossos han hagut d'utilitzar una grua per retirar l'antena del terrat de l'edifici, conegut com L'Esbarzer, situat al número 88 del carrer Constitució, i deslligar els tres okupes que s'hi han encadenat per evitar el desallotjament. Un altre dels joves ha posat les mans dins un bidó ple de ciment i els agents l'han hagut de serrar per alliberar-lo. Tot i això, el desallotjament s'ha dut a terme de forma pacífica i "sense problemes d'ordre públic", segons les fonts policials.

Poc després de saber-se que s'estava desallotjant l'immoble, mig centenar de persones s'han concentrat davant les portes de L'Esbarzer per expressar el seu suport als okupes amb consignes contra els desallotjaments i una pancarta amb el lema "Prou de violència immobiliària".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut