NBA

Els Grizzlies retroben el camí de la victòria contra Cleveland amb 28 punts de Gasol

Els Grizzlies de Memphis s'han refet de la derrota contra els Minnesota Timberwolves, i aquesta matinada s'han imposat als Cleveland Cavaliers per 128-101, amb Pau Gasol de nou com a jugador clau del conjunt de Tennessee. El català ha anotat 28 punts i ha capturat set rebots en els 31 minuts que ha estat en pista. Fins a sis jugadors dels Grizzlies han aconseguit anotar 10 o més punts en el partit d'aquesta matinada.

La victòria dels Grizzlies contra els Cleveland Cavaliers és la setena de l'equip de Memphis en els vuit últims partits, la millor ratxa a la història de la franquícia. Els Grizzlies continuen batent rècords, i ja sumen 25 victòries en la temporada regular de l'NBA. Això sí, s'ha de tenir en compte que els Cleveland Cavaliers són el pitjor conjunt de la Lliga, amb només 12 victòries en els 67 partits disputats fins ara. Els Nets de Nova Jersey han perdut contra els Bucks de Milwaukee, per 85 a 104, tot i els 28 punts i 14 rebots de Kenyon Martin. Un pèssim últim quart els ha costat no tan sols la derrota, sinó també el lideratge de la divisió de l'Atlàntic, ara en poder dels Sixers de Filadèlfia. El "rookie" Marcus Haislip ha estat una de les claus en la victòria dels Bucks. Els Utah Jazz han guanyat aquesta matinada els Phoenix Suns, per 86 a 99, amb 34 punts d'un Malone que, amb gairebé 40 anys, es conserva molt bé.