Els actors Javier Bardem i Josh Brolin, a punt de fer-se un petó. (Foto: Reuters)
Els actors Javier Bardem i Josh Brolin, a punt de fer-se un petó durant la gala dels Oscars. (Foto: Reuters)

Els EUA van censurar el petó de Bardem a Brolin durant els Oscars

El petó que Javier Bardem li va fer a Josh Brolin durant la gala d'entrega dels Oscars va ser censurat als EUA per la cadena ABC. Gràcies als set minuts de retard amb què s'emetia la cerimònia, els realitzadors van ocultar aquest moment als espectadors nord-americans punxant la imatge d'una somrient Penélope Cruz divertida amb l'escena. La censura d'aquesta imatge ha aixecat les crítiques de les associacions d'homosexuals dels EUA i se suma a la que ja es coneixia, el tall de la paraulota "fucking" que se li va escapar a Melissa Leo en recollir l'estatueta com a millor intèrpret secundària.

Actualitzat
Dos dies després de la 83a edició dels premis de l'Acadèmia de Cinema de Hollywood, hi ha detalls de la gala que tot just s'acaben de conèixer.

Després que es va saber que s'havia censurat el "fucking" de Melissa Leo durant el discurs per agrair l'Oscar a la millor actriu secundària, ara el portal After Elton ha publicat que el petó que es van fer els actors Javier Bardem i Josh Brolin també es va eliminar de la retransmissió.

La cadena ABC va decidir ocultar el tímid petó que Bardem li va fer a Brolin, company de repartiment a "No es país para viejos" per mostrar la cara somrient de la dona de l'actor espanyol, que es mirava divertida l'escena.

Els dos actors havien estat convidats a la cerimònia dels Oscars per presentar els premis al millor guió original i al millor guió adaptat i en pujar a l'escenari, tots dos vestits de blanc immaculat, van ballar junts i posteriorment es van fer un fugaç petó que va ser tallat als espectadors gràcies al fet que la gala s'emetia en un fals directe i amb set minuts de retard.

L'ocultació ha generat moltes crítiques, sobretot entre els col·lectius homosexuals, que han reaccionat titllant-ho "d'acte homòfob".



Anar al contingut