Groningen

Els convidaven a festes per violar-los i injectar-los sang contaminada amb la sida

La policia holandesa ha detingut quatre persones, tres de les quals estan acusades d'haver contagiat intencionadament la sida a un nombre indeterminat d'homes. Els detinguts, segons la policia, utilitzaven internet per buscar víctimes a les quals convidaven a participar en orgies homosexuals en domicilis particulars. Als "convidats" els drogaven i violaven i després els injectaven la sang contaminada pel virus de la sida d'algun dels "organitzadors". Dos dels acusats s'han reconegut culpables. El quart detingut l'acusen de tràfic de drogues. Tots els delictes s'haurien comès a la ciutat de Groningen, al nord d'Holanda.

Actualitzat

Les víctimes eren homes d'entre 25 i 50 anys captats a través de fòrums d'internet. Per narcotitzar-los s'utilitzaven drogues dissoltes a la beguda. La policia té constància de l'existència de cinc víctimes, però no es descarta que n'hi hagi més.

Les festes s'haurien organitzat ara fa un any i les detencions es van aconseguir a començaments d'abril, però no havien transcendit fins ara.

Anar al contingut