La borsa de Barcelona ha aparegut empaperada
La borsa de Barcelona ha aparegut empaperada

Els CDR fan accions contra els poders econòmics sota el lema "Tombem el règim"

Actualitzat

Aquest 1 d'octubre, de matinada, han aparegut diverses pintades en entitats bancàries i en caixers automàtics i més tard han començat manifestacions i talls de carrer davant de les principals seus que representen el poder econòmic de l'Estat.

 

 

Entre les actuacions convocades pels CDR per reivindicar el referèndum de l'1 d'octubre d'avui fa un any, hi ha la d'"assenyalar" el poder econòmic, que, segons els CDR, donen suport a l'Estat, sota el lema "Tombem el règim".

 

 

Els CDR han organitzat accions reivindicatives vinculades al poder econòmic, com la concentració a Via Laietana davant de la patronal Foment del Treball, al carrer Aragó, a l'altura de la plaça Letamendi, on hi ha la seu de l'Agència Tributària, i a la plaça Catalunya, davant del Banc d'Espanya, i la Diagonal, a la Caixa. La Borsa de Barcelona ha estat empaperada.

 


Precisament, la borsa ha estat el punt final al migdia d'una manifestació de 600 persones, segons la Guàrdia Urbana, que havia arrencat als Jardinets de Gràcia.

Els manifestants han penjat pancartes i tres persones s'hi han encadenat un estona. A les pancartes posava "Tombem el règim. L'1-O vam votar independència".

 

Ha estat una marxa pacífica, tot i que, al darrer moment, alguns manifestants han assetjat un periodista, a qui han llançat ous, aigua i alguna ampolla i l'han escridassat. La policia l'ha ajudat a abandonar la zona. 

 

En diferents punts, com Nou Barris, a Barcelona, han aparegut pintades en oficines de bancs com el Santander, BBVA o Bankia i als caixers, on es llegeix "el poble mana, el govern obeeix".

 

 

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OProcés catalàCDR
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut