Segona A

El Sabadell cau a Ponferrada tot i dominar el joc de cap a cap (3-1)

El Sabadell ha caigut al camp de la Ponferradina tot i ser molt superior pel que fa al joc (3-1). Però els errors a la segona meitat l'han condemnat. La primera havia acabat amb 1-0 gràcies al gol del local Yuri, que ha fallat un penal i ell mateix ha aprofitat el rebuig del pal per anotar. El mexicà Anibal ha empatat per al Sabadell al minut 53 i a partir d'aleshores la desgràcia l'ha aniquilat. Tortolero s'ha fet en pròpia porta el 2-1 al 59 i al 83 Máyor ha sentenciat el matx. Pas enrere dels arlequinats, que es mantenen a la part de promoció de la taula.

Actualitzat
El Sabadell ha caigut al camp de la Ponferradina tot i ser molt superior pel que fa al joc. Però els errors puntuals a la segona meitat l'han condemnat.

La primera havia acabat amb 1-0 gràcies al gol del local Yuri, que ha fallat un penal i ell mateix ha aprofitat el rebuig del pal per anotar. El mexicà Anibal ha empatat per al Sabadell al minut 53 i a partir d'aleshores la desgràcia ha aniquilat l'equip de Carreras. Tortolero s'ha fet en pròpia porta el 2-1 al 59 i al 83 Máyor ha sentenciat el matx.

Pas enrere dels arlequinats, que es mantenen a la part de promoció de la taula.
Anar al contingut