ACB

El Ricoh guanya després d'un any fora de casa i el DKV fa el mateix a la pista del Breogán

Aquest vespre s'ha completat la 30a jornada de la Lliga ACB amb la presència de tres equips catalans. Casademont Girona i Ricoh Manresa han jugat el derbi a Fontajau. Un partit molt igualat que ha acabat amb victòria de l'equip del Bages per 89-92. Una victòria molt important que allunya l'equip manresà de la zona de descens. Feia més d'un any que els de Ricard Casas no guanyaven fora de casa. També ha guanyat el DKV Joventut a la pista del Breogán per 80-95. Els verd-i-negres s'aferren a la sisena posició.

El Ricoh Manresa ha guanyat un partit a domicili després de més d'un any. En concret l'equip de Ricard Casas no guanyava fora del Nou Congost des del 13 de març del 2004. Una victòria que ha arribat justament contra un altre equip català, el Casademont Girona. El derbi català que s'ha jugat a Fontajau ha estat molt igualat i qualsevol dels dos equips hauria pogut guanyar. Al final, però, els del Bages s'han acabat imposant. Phil Ricci, amb 26 punts, ha estat el màxim anotador del partit. També cal destacar la bona actuació de Carter amb 25. Ara tots dos equips estan empatats a punts a la classificació amb un balanç d'11 victòries i 19 derrotes. També ha guanyat el seu partit el DKV Joventut. La Penya ha començat el partit adormit i ha vist com el Breogán dominava en el marcador en els primers minuts. Fins i tot, els de Lugo han arribat al descans amb un punt d'avantatge, 39-38. A la represa, però, l'equip que entrena Aíto García Reneses ha imposat el seu joc i ha capgirat el signe de partit. Carles Marco, amb 20 punts, ha estat l'home clau per a l'equip badaloní, on també cal destacar Jesse Young, amb 19 punts.