Francesc Ribera, en l'assemblea de la CUP a Sabadell, el desembre de l'any passat (ACN)
Francesc Ribera, en l'assemblea de la CUP a Sabadell, el desembre de l'any passat (ACN)
Berga

El regidor de la CUP Francesc Ribera no va a declarar per l'afer de l'estelada de l'Ajuntament de Berga

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha informat que el regidor no s'ha presentat davant del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Berga

Actualitzat

El cantant i regidor de la CUP a Berga, Francesc Ribera, "Titot", no ha anat aquest dimarts a declarar per l'afer de l'estelada al balcó de l'Ajuntament. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha informat que el regidor no s'ha presentat davant del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Berga.

En una piulada al seu compte de Twitter, Ribera ja va anunciar aquest dilluns que pensava fer el mateix que ja va fer l'alcaldessa de la capital del Berguedà, Montse Venturós, que no va anar a declarar sobre aquest mateix cas i que va ser detinguda per traslladar-la a les dependències judicials. Venturós té una causa oberta per no haver despenjat la bandera estelada de l'Ajuntament durant dues cites electorals.

 


Ribera va afegir que la seva intenció era anar a treballar amb normalitat i no concedir entrevistes ni fer cap comunicat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut