Pablo Hasél al concert per la llibertat d'expressió, el mes de juny (ACN)
Pablo Hasél al concert per la llibertat d'expressió, el mes de juny (ACN)
Lleida

El raper Hasél torna a carregar contra la Corona en el seu últim treball

Pablo Casado i Albert Rivera són altres blancs de les crítiques del raper, que té pendent el compliment de dues sentències judicials

Actualitzat

El raper lleidatà Pablo Hasél torna a carregar contra els polítics, la monarquia o el sistema judicial espanyol en una nova maqueta que publicarà la setmana que ve. Hasél té pendent el compliment de dues condemnes de dos anys cadascuna per enaltiment del terrorisme i injúries a la Corona. També ha de pagar una multa de 24.300 euros que, si no paga, pot comportar-li un altre any de presó.

Albert Rivera, Pablo Casado o la reina Letícia són ara alguns dels blancs de la cançó que dona títol al nou treball de Pablo Hasél, "La voz no puede encerrarse", i que ja pot escoltar-se a les xarxes:

"No me jodas que te preocupa lo que canto, mientras Albert Rivera esnifa las cenizas de Franco".

"Parece que la reina se pincha caballo. He de admitir que desde que ha escuchado mi tema republicano está así".

"Resulta que es mi culpa si ven a Pablo Casado y explotados cansados piensan en un atentado".

"¿Qué pretenden que diga? ¿Que no lo entiendo? No dejaré que el miedo controle mi cuaderno".

 

L'amenaça de la imminent entrada a presó l'ha fet escriure, assegura, les "lletres més madures i sentides" de la seva carrera:

"Sempre hi ha una mica d'autocensura perquè si no acceleraria encara més tot aquest procés. Però és mínima l'autocensura perquè hi ha unes certes línies que no vull traspassar perquè si no el missatge seria inofensiu i no estaria explicant coses que estan succeint. A mi m'han condemnat a presó per explicar fins i tot fets provats."

"Jo no vull renunciar a comptar el que està passant. És la realitat el que m'inspira."

La maqueta inclourà dues cançons en català, una de les quals dedicada a la construcció de la república catalana i del paper destacat de l'organització popular:

"Soc bastant crític amb el paper que estan jugant ara mateix alguns partits. Parlo també de la importància de l'organització popular als CDRs."

El raper lleidatà no té intenció de marxar del país com ho va fer el mallorquí Valtonyc perquè creu que el seu empresonament pot ajudar a remoure més consciències.

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut