Esquelets de fosses comunes
Esquelets de fosses comunes
Barcelona

El PSC es desmarca de les declaracions de David Pérez sobre ERC i les fosses

El diputat socialista David Pérez va afirmar en un programa a Catalunya Ràdio que als republicans no els interessa obrir fosses de la Guerra Civil perquè hi trobarien "espanyols"

RedaccióActualitzat

La diputada del PSC Alícia Romero ha demanat disculpes aquest divendres al matí a Esquerra Republicana de Catalunya per les declaracions del seu company de partit i de grup parlamentari David Pérez, que aquest dijous al vespre va assegurar al "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio que als republicans "no els interessa obrir les fosses de la guerra civil perquè hi trobarien espanyols".

En declaracions a TV3, Romero s'ha desmarcat d'aquestes declaracions, que Pérez ha ratificat aquest matí, i ha assegurat que el seu partit no s'hi sent "gens representat". Ha afirmat que el seu company les ha fet "a títol personal" i ha demanat disculpes a ERC en nom dels socialistes catalans.

Josep Bargalló, que va ser conseller en cap de la Generalitat, contesta Pérez

Les afirmacions de David Pérez han aixecat gran polseguera i reaccions des de diferents bandes. Per exemple les ha contestat el que va ser conseller en cap de la Generalitat Josep Bargalló, que a través de Twitter ha acusat el diputat socialista de mentir "amb plena i absoluta consciència".

 


Ha argumentat aquesta afirmació en una altra piulada, assegurant que Pérez "sap que, el 2004, el govern de Catalunya va planificar les primeres accions d'obertura de fosses". I en un tercer tuit ha afegit: "I perquè sap, ell ja era diputat al Parlament, que el govern ho va fer des d'una àrea dirigida per gent d'ERC".

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut