Londres

El príncep Enric lluita contra els talibans a l'Afganistan

Volia trepitjar el camp de batalla i ho ha aconseguit. El príncep Enric, segon fill de Lady Di i el príncep Carles, tercer a la línia de successió a la corona, lluita des de fa dos mesos contra els talibans a la província afganesa d'Helmand, considera una de les més perilloses del país. L'exèrcit britànic ha confirmat la notícia enmig de retrets a les "pàgines web estrangeres" que han filtrat una informació que s'havia de mantenir en secret. El príncep, de 23 anys, havia demanat anar a l'Iraq, però Defensa ho va descartar per motius de seguretat. Ara, a l'Afganistan, "ha corregut els mateixos riscos que qualsevol membre del batalló".

Actualitzat
L'alt comandament militar ha considerat "exemplar" la conducta del príncep en les operacions en què ha participat. "Els últims dos mesos han demostrat que és perfectament possible per al príncep Enric que se li assignin les mateixes tasques que a qualsevol altre oficial del seu rang i experiència". El segon fill de Lady Di i el príncep Carles pertany al regiment Household Cavalry.

La presència del príncep era un secret guardat pels mitjans de comunicació, fins que "pàgines web estrangeres" han aixecat l'embargament de la informació. Ara els dirigents militars demanaran consell als comandants sobre el terreny, per veure si és aconsellable que el príncep continuï servint a l'Afganistan.
Anar al contingut