Ankara

El primer ministre turc abandona l'hospital després d'haver estat tot el dia en observació

El primer ministre turc, Recep Tayyip Erdogan, ha estat donat d'alta de l'hospital Guven d'Ankara i s'ha dirigit al seu domicili per reposar després d'haver estat hospitalitzat el matí de dimarts. Erdogan ha abandonat el centre mèdic sense fer declaracions i només ha agraït a tothom l'interès demostrat per la seva hospitalització. El primer ministre turc ha abandonat l'hospital pel seu compte i ha saludat algunes persones que s'havien concentrat a l'entrada de la clínica. De moment, no se saben les causes exactes de l'hospitalització d'Erdogan.

Actualitzat

Després que fos ingressat, el ministre d'Exteriors turc, Abdullah Gul, ha explicat que Erdogan "es podrà recuperar d'aquí a poc" i que en els últims dies ja es trobava en un estat dèbil, amb dificultats per conciliar el son i a l'hora de fer la digestió. Els metges de l'hospital, al mateix temps, han dit que no hi havia motius per preocupar-se.

Tanmateix, la televisió turca ha entrevistat un testimoni que ha declarat que era a la porta de l'hospital quan ha arribat el cotxe d'Erdogan i ha vist el polític inconscient.

 

Anar al contingut