Huelva

El presumpte assassí de Mari Luz és imputat també per delicte sexual

El jutjat encarregat del "cas Mari Luz" afegeix el delicte sexual en les imputacions contra el presumpte assassí de la nena de 5 anys morta a Huelva el març de l'any passat. A més, i segons publica aquest dijous un diari local, la jutge ha imputat la germana de l'acusat, Rosa del Valle, per l'assassinat de la nena i també creu que la dona de l'imputat principal, Isabel García, el va encobrir. Precisament, García va ser l'única de tots tres que va evitar la presó, tot i que també la van detenir per la mort de la nena. El 23 d'abril passat, el jutjat va tancar les investigacions sobre la mort de Mari Luz Cortés.

Actualitzat
El jutjat d'instrucció número 1 de Huelva ha dictat l'auto de processament contra Santiago del Valle, al qual acusa de l'assassinat i l'agressió sexual a la nena de 5 anys Mari Luz Cortés. A més, el jutjat també ha processat Rosa del Valle, germana del presumpte assassí, imputada per assassinat, i la dona del principal acusat, Isabel García, a la qual es considera encobridora del crim.

El jutjat encarregat del cas ha afegit a Santiago del Valle, imputat per l'assassinat de Mari Luz, la imputació contra la llibertat sexual de la nena, el cadàver de la qual es va trobar surant en aigües de la riera de Huelva el 7 de març del 2008, 54 dies després de la seva desaparició.

A més, la jutge instructora, María José Fernández Maqueda, ha acusat a Rosa del Valle d'assassinat, mentre que a Isabel García, l'única que fins ara no ha anat a presó, l'ha imputada per un delicte d'encobriment.
Anar al contingut