Gavà

El peu trobat fa un any a la platja de Gavà pertanyia a un jove de 20 anys

El peu que fa un any va trobar un banyista a la platja de Gavà amb un mitjó i dins d'una sabatilla esportiva era d'un jove francès de 20 anys desaparegut després de participar al gener en una festa "rave" a Figueres. L'ungla del dit gros és el que ha permès als policies concretar el perfil genètic de la persona a qui pertanyia el peu. Els pares d'aquest jove francès van denunciar-ne la desaparició el 4 de gener del 2006 a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Figueres.

Actualitzat

La persona a qui pertanyia el peu trobat fa un any a la platja de Gavà ja ha estat identificada. Es tracta del jove francès Jonathan Gleizes, que va desaparèixer a principis d'any, després de participar en una festa "rave" a Figueres.

Durant la investigació, que ha estat llarga i complexa, els experts van comparar les mostres d'ADN del peu amb totes les que consten en el fitxer de persones desaparegudes que té la Policia Nacional i va sol·licitar una mostra als pares del jove francès. Després de noves anàlisis al laboratori, van comprovar que les dues mostres coincidien sense marge d'error. En concret, va ser l'ungla del dit gros el que va permetre als policies concretar el perfil genètic de la persona a qui pertanyia el peu.

Els pares, de la ciutat de Nimes, n'havien denunciat la desaparició el 4 de gener del 2006 a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Figueres, on el noi havia viatjat per participar en la festa, però després ja no va tornar a casa.

Fonts de la policia no han aclarit si el noi era viu o mort quan es va fer l'amputació del peu, el que sí que han confirmat és que se'l continua buscant.

Anar al contingut