Imatge d'arxiu del Parlament de Catalunya
Imatge d'arxiu del Parlament de Catalunya
Barcelona

El Parlament podria acollir una comissió d'investigació sobre la gestió de bancs i caixes

Arran de la investigació a Bankia per possibles irregularitats en la seva creació, Solidaritat i Ciutadans han demanat una comissió d'investigació sobre la gestió de bancs i caixes. El conseller Mas-Colell no la descarta i el PP demana que s'inclogui Catalunya Caixa.

RedaccióActualitzat
El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, no descarta impulsar una comissió d'investigació al Parlament sobre una possible mala gestió de les entitats bancàries. Mas-Colell n'ha parlat el mateix dia que la Fiscalia Anticorrupció ha dit que obrirà una investigació per determinar si hi ha hagut algun delicte en el procés de constitució de Bankia.

Mas-Colell ha respost al líder de Ciutadans que el govern català no està tancat "al fet que el Parlament discuteixi sobre la gestió de les entitats bancàries en el format que sigui necessari i si aquest format és el de comissions d'investigació doncs en podem parlar".

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, ha demanat transparència en la gestió de totes les entitats financeres, no només de Bankia. "Alguns només estan parlant de Rodrigo Rato. A mi m'agradaria saber que va succeir a Catalunya Caixa". De fet, el PP català no descarta impulsar una comissió d'investigació sobre la gestió de Catalunya Caixa

Precisament, Solidaritat i Ciutadans busquen suports al Parlament per crear una comissió d'investigació sobre Bankia i les caixes catalanes.

Anar al contingut