Barcelona

El nou president de la CCMA aposta per refermar el model de ràdio i televisió pública de qualitat

El president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, ha assegurat que les polítiques d'austeritat necessàries per fer front a la situació de crisi no posaran en perill el model actual de mitjans de comunicació públics a Catalunya.

RedaccióActualitzat
Duart ha assegurat que "tenim un model que funciona i tenim un model que s'ha de preservar i, en tot cas, potenciar", ha assegurat.

En declaracions a "Els matins de TV3" i a "El matí de Catalunya Ràdio", Brauli Duart no ha descartat que hi pugui haver un ERO als mitjans de la Corporació però ha explicat que l'ajust de plantilla a TV3 i Catalunya Ràdio ha de ser l'últim recurs, i que molt abans cal explorar altres solucions.

"El redimensionament de plantilla, tota empresa el té present com una de les possibilitats que hi ha a l'hora d'ajustar costos. Aquesta decisió és una decisió que jo prefereixo deixar-la com, absolutament, l'últim recurs."

Duart ha explicat que "si fos absolutament impossible qualsevol tipus d'acord amb els sindicats i amb els representants dels treballadors, doncs, llavors, hipotèticament, potser ens trobaríem amb situacions a les quals crec que no vol arribar ningú i estic convençut que podrem entendre'ns i és una situació que podrem evitar."

Brauli Duart ha afegit que en aquests moments que tota la ciutadania s'està estrenyent el cinturó, i que  des de la Corporació es farà el màxim per reduir despeses.

De tota manera, Brauli ha assegurat que el tema de la llengua i la qualitat dels mitjans de la Corporació continuaran sent la seva prioritat.





VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut