Actualitat grana

El Nàstic presenta el porter Albano Bizarri i Aníbal Matellán firma el contracte

El Nàstic ha presentat l'exporter argentí del Reial Madrid i del Valladolid Albano Bizarri. Per la seva banda, l'últim fitxatge grana, Aníbal Matellán, ha firmat el contracte amb el Nàstic i ja ha conegut el seus nous companys. Aviat pot arribar el seu company al Getafe David Belenguer, i Generelo, del Saragossa. Les dues operacions s'espera que es tanquin abans de marxar a l'stage d'Àustria. El Nàstic, però, viu pendent del davanter australià Aloisi i d'un punta brasiler de qui no s'ha revelat el nom. La davantera és, ara mateix, la línia amb més necessitats de l'equip tarragoní.

Actualitzat

L'equip de Tarragona ja s'ha començat a entrenar al Nou Estadi pensant en el debut a Primera Divisió, contra l'Espanyol. Els de Luis César, amb una calor i un sol impressionants, han fet exercicis amb la pilota i d'estratègia. El gallec sap que té un mes per inculcar la seva filosofia als nouvinguts. En la sessió també s'ha jugat un partidet on els tarragonins han començat a agafar el ritme que es demana a la màxima categoria.

Mentrestant, els que també treballen sense descans són els operaris que s'encarreguen de la nova graderia, bàsicament, arranjaments per augmentar la capacitat del camp i per reformar la zona de la llotja del Nou Estadi.

Per cert, dimarts vinent, Televisió de Catalunya i el Nàstic firmaran un acord de patrocini per aquesta temporada, ampliable a dues més. El club tarragoní lluirà el logotip de TV3 a la samarreta i Televisió de Catalunya emetrà els partits amistosos de pretemporada dels tarragonins.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut