Roses

El mossèn de Roses, nou exorcista oficial del bisbat de Girona

Es tracta de Josep Puig, que ja ha avançat que no farà cap cerimònia cridanera

RedaccióActualitzat

Des d'aquest dilluns, el bisbat de Girona té un exorcista "oficial". Hi ha una directiva del Vaticà que demana que cada diòcesi tingui un exorcista.És el mossèn de Roses, Josep Puig, que ja ha explicat que no farà cap cerimònia cridanera per treure el dimoni d'aquelles persones que es creguin posseïdes, però sí que resarà per ajudar-les. Segons ha explicat , té clar que el mal existeix, parlem de dimonis o no.

Mossèn Puig assegura que la seva feina no serà suplir cap psiquiatre i, si apareix algun cas de possessió, l'estudiarà i escoltarà la persona afectada.Segons explcia no ha fet cap especialitat d'exorcisme, però sap que hi ha un formulari que s'haurà d'aprendre.

"Si s'ha de convidar el maligne que marxi, doncs mira, s'ha d'haver de fer. Ja suposo que em passaran el formulari per fer aquestes coses."

Notícia Relacionada: Rècord d'inscrits al curs d'exorcismes al Vaticà, amb el mòbil com a protagonista

El mossèn de Roses reconeix que mai s'ha trobat amb cap persona posseïda.

"Es veu que sí que n'hi ha algun. Jo no n'he trobat cap per ara. Però si és que hi és deu costar molt de distingir si és que realment ho és o no. Pregant i encomanant-ho a Déu mirarem de fer-ho possible."


Opina que el seu nomenament pot evitar que hi hagi gent que s'autonomeni exorcista i faci més mal que bé. A més de ser l'exorcista oficial del bisbat de Girona, mossèn Josep Puig i Bofill, que té 60 anys, continuarà amb la seva feina com a rector de les parròquies de Roses i Palau-saverdera, a l'Alt Empordà.

ARXIVAT A:
Religió
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut