Barcelona

El millor de la setmana dels usuaris!

A Elmeu3cat24 volem agrair la participació de tots els usuaris que cada dia ens ajuden a fer la nostra feina. Per això, cada setmana subratllem el que més destaca del que ens ha arribat. Què espereu? Animeu-vos-hi i col·laboreu amb Elmeu3cat24. Cada dia en som més!

Actualitzat
Aquesta setmana...

Aquesta setmana de quatre dies laborables va començar molt dolça amb les imatges de les vostres mones, fetes a casa, ben lluny de Catalunya o bé amb els personatges més coneguts que agraden tant als nens, i no tan nens. Dilluns de Pasqua per menjar la mona en família o per aprofitar la natura en primavera, recollir espàrrecs, pujar muntanyes o recollir bolets, i mentrestant gaudir de les flors que decoren els arbres i intentar evitar els escurçons i les pedregades.

El primer dia de feina per a molts es va veure alleujat pel bon joc del Barça i els quatre gols de Messi i llegint el que ens expliquen els catalans pel món. Aquesta setmana hem vist la natura que envolta Sydney i els sempre divertits malentesos de l'idioma, amb el portuguès i amb l'anglès, i on no en tindran perquè parlaran català és a la celebració de Sant Jordi a Amsterdam. Finalment hem brindat amb els coreans.

Hem rebut denúncies ciutadanes, com per exemple l'estat de la calçada del carrer Trafalgar o, a un mes de la nevada, l'estat de les torres de la llum. També un usuari ens ha enviat com veu la televisió després de l'apagada analògica.

I l'estrella meteorològica de la setmana han estat els cels espectaculars grisos, o negres, de tempesta que es van veure arreu. Barcelona, Montserrat enfosquida, Calaf, i fins i tot vam veure un petit tornado que no va arribar a tocar a terra però va deixar seqüeles.

Estem molt contents, a Facebook ja som més de 700 i seguim amb les nostres seccions habituals de Barraques i recomanant-vos blogs en català.

Si vols formar part del nostre equip de ciutadans reporters, tan sols t'has de registrar, és molt fàcil! Ajuda'ns a construir Elmeu3cat24, el teu espai de participació!
Anar al contingut