El Madrid empata al Bernabéu amb el Lokomotiv i el Manchester guanya clarament el Dépor

El Reial Madrid ha pagat la seva supèrbia i va empatar a dos amb un Lokomotiv de Moscou, que no havia marcat en les tres visites anteriors a Espanya. Després de perdre el primer partit necessitava guanyar per no haver d'anar a remolc en aquesta segona fase de la competició. El Milan es destaca en el grup després de guanyar al camp del Borussia amb un gol d'Inzaghi. El Deportivo, per la seva banda, va perdre de forma clara a Old Trafford amb dos gols de Ruud van Nistelrooy. La Juventus també va guanyar sense despentinar-se el Basilea per 4 a 0.

MANCHESTER, 2 - DÉPOR, 0 El Manchester es va avançar en el marcador gràcies a un dels seus cracs. L'holandès Ruud van Nistelrooy va enviar la pilota al fons de la xarxa amb un bon cop de cap. El Dépor va perdonar en una jugada clara de Makaay i a la contra el Manchester va fer el segon. No va arribar cap refús deportivista i l'equip anglès va tenir fins a tres rematades seguides, la tercera de les quals la va aprofitar Van Nistelrooy per fer el seu segon gol i del seu equip. MADRID, 2 -LOKOMOTIV, 2 Raúl va marcar després d'una gran jugada individual a l'interior de l'àrea. Un minut abans, Casillas havia hagut d'intervenir espectacularment per evitar que el Lokomotiv s'avancés. Obiorah va empatar en el primer minut de la represa rifant-se la defensa madridista. A continuació, el Madrid va forçar el ritme, però va ser l'equip rus el que va tornar a marcar mitjançant Mnguni. Es complica el Madrid a la Lliga de Campions, ja que en el primer partit va perdre al camp del Milan. Raúl González va tornar a ser el salvador blanc i va empatar un minut després del gol rus.