El candidat del Partit Laborista, Jeremy Corbyn
Londres

El laborista Corbyn promet 4 festius més als britànics si el fan primer ministre

Farà festius nacionals els dies de sant Jordi, sant Andreu, sant David i sant Patrici

RedaccióActualitzat

El líder de l'oposició britànica, el laborista Jeremy Corbyn, ha promès avui l'establiment de quatre dies més de festa si és elegit primer ministre en les eleccions que es faran al Regne Unit el 8 de juny.

A través d'un comunicat, diu que declararà festius els dies dels sants patrons de les quatre nacions que formen el Regne Unit: sant Jordi a Anglaterra, sant Andreu a Escòcia, sant David al País de Gal·les i sant Patrici a Irlanda del Nord.

Segons Corbyn, aquestes noves festes ajudaran a refer el sentiment d'unitat entre les nacions britàniques que conformen el Regne Unit. Unitat que considera amenaçada per les polítiques dels governs conservadors.

Jeremy Corbyn ha fet aquest anunci el mateix dia que els sondejos atorguen als conservadors de Theresa May un ampli avantatge sobre els laboristes. Theresa May superaria per més de 19 punts Jeremy Corbyn si avui es fessin les eleccions.

La primera ministra britànica, Theresa May, va anunciar el 18 d'abril l'avançament de les eleccions generals per, segons ella, assegurar un govern fort de cara a les negociacions amb la Unió Europea pel Brexit.


 
   

Anar al contingut