El Gremi de Pastissers de Lleida utilitzarà safrà en la creació de noves especialitats de pa, panellets o coques

El Gremi de Pastissers de Lleida utilitzarà safrà en la creació de noves especialitats de pa, panellets o coques com a estratègia per ampliar el mercat d'aquest producte. L'acord s'ha signat amb la Cooperativa "Safrà de les Garrigues" i els productes s'han pogut degustar a la 4a Festa de la Rosa del Safrà que s'ha fet aquest dissabte a Cervià de les Garrigues. Enguany es preveu arribar a una collita d'uns 12 quilos de safrà, triplicant els 4,5 quilos de la passada campanya.
El Gremi de Pastissers de Lleida utilitzarà safrà en la creació de noves especialitats de pa, panellets o coques

El Gremi de Pastissers de Lleida utilitzarà safrà en la creació de noves especialitats de pa, panellets o coques

El Gremi de Pastissers de Lleida utilitzarà safrà en la creació de noves especialitats de pa, panellets o coques com a estratègia per ampliar el mercat d'aquest producte. L'acord s'ha signat amb la Cooperativa "Safrà de les Garrigues" i els productes s'han pogut degustar a la 4a Festa de la Rosa del Safrà que s'ha fet aquest dissabte a Cervià de les Garrigues. Enguany es preveu arribar a una collita d'uns 12 quilos de safrà, triplicant els 4,5 quilos de la passada campanya.