El Gran Recapte recull més de 4.000 tones de menjar solidari

Aquest és el càlcul que fan els responsables del Banc dels Aliments amb les dades recollides fins a les 7 del vespre i encara podria augmentar

RedaccióActualitzat

Arriba el gener i és el torn del Gran Recapte. El Banc dels Aliments ha aconseguit superar de nou la barrer de les 4.000 tones d'aliments recollits per a les persones més necessitades.

Aquest és el càlcul que fan els responsables del Banc dels Aliments amb les dades recollides fins a les 7 del vespre. Aconsegueixen així una xifra d'aliments recaptats similar a la de l'any passat.

Aquesta és la novena edició del Gran Recapte, que ha demostrat any rere any la seva importància per omplir les reserves de la solidaritat. En només 48 hores habitualment s'aconsegueixen recolllir més de 1.300 tones de llet, que signifiquen pràcticament el 30% del que són capaços de recaptar durant un any.

 

Entre els dos dies hi haurà 381 tones d'oli provinents de donacions, gairebé el 40% de la recaptació anual; una xifra molt significativa, perquè és un producte car.

I també es recullen més de 175 tones de conserves, que signifiquen el 16% de la recaptació anual.

El Gran Recapte no seria possible sense la participació de 27.000 voluntaris, molts dels quals repeteixen cada mes de desembre.

ARXIVAT A:
Pobresa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut