Segona Divisió

El Girona empata a Montilivi amb el Madrid Castella i jugarà la semifinal del "play-off" amb l'Alcorcón

El Girona ha empatat amb el Madrid Castella a Montilivi (1-1) i acaba quart de la Lliga regular. Els homes de Rubi, que s'han avançat al marcador la segona part, han vist com dos minuts més tard el filial blanc els empatava. L'Alcorcón, que ha guanyat el Sabadell per golejada (4-0), serà el rival dels gironins en el "play-off" d'ascens.

El Girona ha empatat amb el Madrid Castilla a Montilivi (1-1) i acaba quart de la Lliga regular. Els homes de Rubi, que s'han avançat al marcador la segona part, han vist com dos minuts més tard el filial blanc els empatava. L'Alcorcón, que ha guanyat el Sabadell per golejada (4-0), serà el rival dels gironins en el "play-off" d'ascens.

Rubi només ha alineat dos homes dels que van jugar a Almeria i ha fet debutar Carles Mas a la categoria de Plata. Onze amb canvis pensant en el "play-off" i partit, a priori intranscendent, però de preparatiu de la semifinal per l'ascens a Primera Divisió. El Girona sortia endollat i a la primera part disposava de moltes ocasions de perill. Una d'elles, als sis minuts de l'inici de partit amb un Juanlu Hens que donava una assistència a Ion Vélez, que a la vegada enviava un xut que no podia aprofitar Eloi. El mateix Juanlu posava a prova Pacheco amb un xut des del límit de la frontal. Al minut 41 el filial madrileny disposava de la primera ocasió clara dins l'àrea de Dani Mallo. Embolic entre el porter gironí i Casimiro que acabaria amb un setge per part dels homes d'Alberto Toril dins l'àrea blanc-i-vermella. Al final, s'arribaria al descans amb l'empat a zero al marcador.

A la segona, les forces estaven igualades pels dos equips, però qui s'avançaria al marcador seria el Girona. Un Ion Vélez que tornava a la titularitat aconseguia anotar el seu segon gol de la temporada gràcies a una passada d'Eloi Amagat. Dos minuts més tard, seria el Castilla qui posaria l'empat. Óscar Plano, de cap, aprofitava un refús per enviar la pilota al fons de la porteria de Dani Mallo. Era el 62 de la segona i a partir d'aquí les ocasions es repartirien per als dos conjunts però sense acabar-se de traduir. L'empat posava el punt final a la Lliga regular per un Girona que acaba quart de la Lliga regular i que s'enfrontarà al "play-off" d'ascens a l'Alcorcón.

Alcorcón, el pròxim rival

El conjunt madrileny ha guanyat per golejada el Sabadell (4 a 0). L'Alcorcón s'ha avançat als cinc minuts de partit gràcies a un gol de Sales i faria dos gols més abans de la mitja part. A la segona, Urko Vera en temps afegit posava el quart i últim gol al marcador. Partit de comiat per a Lluís Carreras, Roger Garcia i Manu Lanzarote que no ha pogut segellar-se amb victòria.