El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural presenta un llibre que recull la tradició dels embotits catalans

Vic (ACN).- El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural ha presentat aquest dimarts el llibre 'Els embotits de Catalunya'. Es tracta de la publicació més completa que s'ha fet mai sobre el món dels embotits catalans. L'obra consta de nou capítols que recullen aspectes com la tradició, la qualitat de la carn, l'elaboració o els processos de producció. Segons el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, el llibre és una obra 'inèdita' i 'necessària' que pretén donar resposta al creixent interès del consumidor i dels professionals per les propietats i l'origen dels aliments. A més, el llibre pretén difondre la qualitat i la diversitat dels embotits catalans.
El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural presenta un llibre que recull la tradició dels embotits catalans

El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural presenta un llibre que recull la tradició dels embotits catalans

Vic (ACN).- El Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural ha presentat aquest dimarts el llibre 'Els embotits de Catalunya'. Es tracta de la publicació més completa que s'ha fet mai sobre el món dels embotits catalans. L'obra consta de nou capítols que recullen aspectes com la tradició, la qualitat de la carn, l'elaboració o els processos de producció. Segons el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, el llibre és una obra 'inèdita' i 'necessària' que pretén donar resposta al creixent interès del consumidor i dels professionals per les propietats i l'origen dels aliments. A més, el llibre pretén difondre la qualitat i la diversitat dels embotits catalans.