Handbol

El Ciudad Real guanya el Barcelona (34-31) i el deixa sense triplet

En una segona part molt bona dels homes de Juan de Dios Román, amb un Rolando Uríos espectacular, els manxecs s'han endut el títol de la Copa del Rei. El Barça ho ha intentat en els últims minuts, però la diferència que havia agafat el Ciudad Real ha fet estèril la remuntada. Els jugadors de Valero Rivera no ha tingut el seu dia, sobretot en la definició, i s'han trobat amb un esplèndid Hombrados a la porteria manxega.

La igualtat ha estat la nota dominant durant la primera meitat. Els atacs s'ha imposat a les defenses. El pivot cubà Uríos i Alberto Entrerríos, per part del Ciudad Real, i Laszlo Nagy, per part blaugrana, han estat els que han estirat el carro al principi. Al minut 10, s'hi ha arribat amb un empat a 6. Valero ha fet entrar Ohlander en el lloc de Barrufet, però la igualtat ha continuat sent la tònica. Empat a 10 en el minut 20. S'ha arribat a l'últim minut de la primera part amb empat a 15, però una acció d'Uríos i un gol en l'últim segon d'Iker Romero han permès als manxecs marxar al vestidor amb dos gols d'avantatge (17-15). Sembla que aquest cop psicològic ha engrescat el Ciudad Real, que ha sortit a totes en la segona meitat. Amb un Hombrados molt fi a la porteria i amb Uríos i Kallman molt encertats en atac, han anat fent forat i la diferència s'ha estabilitzat en els cinc o sis gols durant la segona meitat. El Barça ha començat a remuntar, però ha estat un miratge, i, sobretot, ha fallat massa en el llançament. Els homes de Valero no han pogut aconseguir el tercer títol de la temporada, però tanquen el curs amb el títol de lliga, el de la Copa EHF i dues finals, la de la Copa Asobal i aquesta de la Copa del Rei. Un balanç excel·lent per a l'handbol blaugrana.