El celler de Raïmat inicia la verema que per primera vegada collirà íntegrament de nit per estalviar costos

Lleida (ACN).- El celler Raïmat va iniciar ahir dimecres a les deu de la nit la verema d'aquesta campanya, la primera que collirà íntegrament només de nit per estalviar costos energètics. Així ho explica el director tècnic de viticultura, Joan Esteve, que assegura que d'aquesta manera, el most arriba més fresc al celler i no han de destinar tanta energia a refrigerar-lo fins que arribi als 15 graus. Raïmat preveu enguany una davallada del 10% de la producció, estimada en uns 20 milions de quilos de raïm. Un dels motius principals és la recent pedregada que va tenir lloc al Segrià i que va afectar part de la finca.
El celler de Raïmat inicia la verema que per primera vegada collirà íntegrament de nit per estalviar costos

El celler de Raïmat inicia la verema que per primera vegada collirà íntegrament de nit per estalviar costos

Lleida (ACN).- El celler Raïmat va iniciar ahir dimecres a les deu de la nit la verema d'aquesta campanya, la primera que collirà íntegrament només de nit per estalviar costos energètics. Així ho explica el director tècnic de viticultura, Joan Esteve, que assegura que d'aquesta manera, el most arriba més fresc al celler i no han de destinar tanta energia a refrigerar-lo fins que arribi als 15 graus. Raïmat preveu enguany una davallada del 10% de la producció, estimada en uns 20 milions de quilos de raïm. Un dels motius principals és la recent pedregada que va tenir lloc al Segrià i que va afectar part de la finca.