Al Jarreau en concert, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Al Jarreau en concert, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
França

El cantant de jazz Al Jarreau ha estat hospitalitzat en estat greu a França

El cantant i compositor de jazz nord-americà de 70 anys Al Jarreau ha estat hospitalitzat en estat greu aquest dijous al sud-est de França per problemes respiratoris i de cor. Jarreau estava preparant un concert a la localitat de Gap quan va començar a sentir-se molt cansat i a tenir problemes de respiració. Abans de ser hospitalitzat va dir al seu metge que estava preparat per actuar. La seva veu va fer-se popularment coneguda per interpretar el tema central de la sèrie de televisió "Moonlighting" ("Luz de luna").

Actualitzat
Segons l'equip de metges que ha atès Al Jarreau, el músic es troba en estat crític. Tot i que la seva condició s'ha estabilitzat al llarg de divendres, continua en cures intensives. Els metges, que encara no s'aventuren a fer oficial el pronòstic, indiquen que el cantant romandrà a l'hospital com a mínim fins diumenge.

Alwyn Lopez Jarreau, conegut amb el nom artístic d'Al Jarreau, es trobava de gira i tenia previstos diversos concerts per Alemanya, Eslovàquia, l'Azerbaidjan i Àustria el mes de juliol, i a l'agost tenia previst també actuar a Itàlia i Croàcia. La seva gira inclou pels propers tres mesos concerts al Japó i als Estats Units.

El cantant, de renom internacional i que l'any 2001 va rebre una estrella al Hollywood Boulevard, tenia 1.500 persones a Gap esperant per veure'l en directe. Jarreau ha guanyat en la seva trajectòria professional un total de set premis Grammy en diferents categories: jazz, pop i rhythm and blues.
Anar al contingut