Hoquei Patins

El Blanes imposa la seva experiència i s'emporta el derbi comarcal davant el Lloret

El derbi de la comarca de la Selva de l'OK Lliga es va enllestir a favor del Blanes, que ahir jugava com a local. El veterà de la categoria va estar per damunt del Lloret, més dominat pels nervis. El resultat de 4 a 1 pot ser, per als blanencs, l'inici de la recuperació. El derbi Blanes-Lloret va omplir el pavelló d'aficionats, i fins i tot els alcaldes de les dues poblacions no es van voler perdre la cita.

El Blanes va trencar la mala ratxa de quatre partits i es va imposar, per 4 a 1, a un Lloret que va enfilar el derbi d'OK Lliga amb moltes ganes, però que va acabar ensopegant per nervis. Ivan Tibau va estrenar el marcador en un xut de penal. Però el Lloret, que va jugar una bona primera part, no es va atemorir i el duet Jani-Martinell va empatar en un contraatac. En una jugada similar, però en porteria contrària, Tibau va fer una passada a Feixas avançant-se al 2-1. La segona part va tenir una altra cara. El Blanes, amb molta seguretat, va controlar en tot moment i això va permetre que Lladó, en una jugada individual, fes el 3-1 i Pons sentenciés el partit amb el quart gol. El Lloret va perdre la serenitat i no va aconseguir resoldre les ocasions que va crear, ni fer cap dels tres penals de què va disposar.