Lliga ACB

El Barcelona guanya el Lucentum (73-68) i es classifica per a les semifinals

Els homes de Pesic han obtingut la victòria en un mal partit i han segellat el 3-0 en l'eliminatòria, i ara se les hauran amb l'Estudiantes. Tot el partit ha estat molt igualat, però la sang freda del Barça en els últims minuts ha acabat donant la victòria als blaugrana. Fucka (14 punts), Bodiroga (14) i Navarro (13) han estat els millors del seu equip, en un partit dominat per les defenses.

El primer quart ha acabat amb empat a 17 punts i els de Pesic han arribat al descans amb només dos punts d'avantatge (41-39). La segona meitat no ha canviat de decoració: poc encert ofensiu i pocs punts. Quan faltaven deu minuts, la diferència era de quatre punts (61-57), però l'últim quart ha estat desastrós en atac. El Lucentum ha arribat a dominar en el marcador, però la sang freda dels jugadors del Barça en els tirs lliures els ha donat la victòria. El parcial de l'últim quart ha estat demostratiu del poc bàsquet que s'ha vist al Palau Blaugrana: 12-11.