Actualitat blaugrana

El Barça marxa aquest matí cap a París amb tota la plantilla

El Barça viatja aquest dimarts al matí cap a París, i ho farà amb tota la plantilla. Messi també hi va, però sense garantia de jugar la final de la Lliga de Campions contra l'Arsenal. El jove argentí ha participat de manera més activa que dies anteriors en l'entrenament, l'últim de l'equip blaugrana a Barcelona. Rijkaard no el descarta totalment, però potser es tracta també de donar sensació de poder davant de l'Arsenal, d'oferir el màxim potencial possible. Un factor psicològic que els pot ser favorable, segons deia Deco, l'únic blaugrana que ha guanyat, activament, una Champions.

Actualitzat

Continua sent un misteri saber si Leo Messi jugarà a París. Ser-hi, hi serà. El dubte és saber si serà a la gespa, a la banqueta o a la graderia, perquè Frank Rijkaard no ha donat la llista de convocats, i a Saint-Denis s'hi desplaçarà tota la plantilla. Amb ell, l'equip guanya potencial. Així de clar ha parlat Deco aquest dilluns al migdia després de l'últim entrenament abans de viatjar cap a París.

El que ja és camí de París és l'autocar oficial del club, que ha sortit aquest migdia del Camp Nou amb tot el material. Samarretes, botes, les pilotes oficials de la final i, qui ho sap, potser, entre totes les caixes, n'hi ha alguna plena d'ampolles de cava. Aquest autocar és el que farà servir la plantilla a París quan arribi a l'aeroport Charles de Gaulle.

El viatge blaugrana a París

L'avió del Barça sortirà de l'aeroport del Prat a dos quarts d'onze del matí. A un quart i cinc d'una està prevista l'arribada a l'aeroport Charles de Gaulle. Els blaugranes aniran en un avió de gran capacitat, per a més de 500 persones, on anirà la plantilla, els tècnics, la majoria de directius amb els seus familiars, aficionats il·lustres i mitjans de comunicació.

A París, l'equip quedarà concentrat en un luxós hotel de Versalles, on es va concentrar la selecció holandesa al Mundial de l'any 1998. Rijkaard ha volgut mantenir el mateix ritual que a cada partit de Champions. Això vol dir que a dos quarts de set farà la roda de premsa oficial a l'Estade de France. A les set entrenament a l'escenari de la final.

A l'Arsenal, Wenger també manté el costum, en aquest diferent al del Barça, i no s'entrenarà a l'escenari de la final. L'Arsenal s'entrenarà al matí a Londres i després de dinar viatjarà a París, on s'instal·larà en un hotel cèntric.

La directiva blaugrana també té l'agenda completa. A les 5 de la tarda assistiran a un acte de promoció turística de Catalunya a la Maison de la Catalogne, des d'on Catalunya Ràdio farà els seus programes especials. A les 7 del vespre, els directius assistiran a la recepció oficial de l'Ajuntament de París i a l'Hotel de la Vile els convidaran a sopar amb la directiva de l'Arsenal.

Els aficionats del Barça quan arribin a París aparcaran els seus autocars a l'esplanada de Sant Vincent. Allà els donaran esmorzar i després la concentració d'aficionats durant tot el matí es farà al Camp de Mart, al costat de la Torre Eiffel. A la tarda els aficionats es reuniran al Mandela Stadium, molt a prop de l'Stade de France.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut