Futbol

Messi s'entrena al mateix ritme que els seus companys, però tindrà difícil jugar la final

Després de la derrota intranscendent al camp del Sevilla, la plantilla del Barça s'ha entrenat al complet per preparar la final de la Lliga de Campions contra l'Arsenal. La imatge positiva ha estat veure l'argentí Leo Messi entrenant-se al mateix ritme que els seus companys per primera vegada des que es va lesionar fa més de dos mesos. Tot i que la seva recuperació va per bon camí, sembla difícil que Messi pugui jugar alguns minuts en la gran final de París.

Actualitzat
Leo Messi s'estava entrenant en solitari a la Masia aquest diumenge al matí. Quan ha acabat la feina, se n'ha anat cap al Camp Nou. Allà començava a entrenar-se la resta de la plantilla. Els que van jugar ahir a Sevilla, un entrenament suau, de recuperació. Els que no van jugar ahir tampoc no s'hi han estat gaire estona. Tot plegat, una hora d'entrenament a la gespa de l'estadi sota la mirada de Henk Ten Cate. Tothom pensant ja en París, tothom pensant en la final de la Lliga de Campions. Alguns, conscients que no ho tenen fàcil per tenir un lloc a l'onze titular del partit més important de la temporada.

Si Xavi no ho té fàcil, més complicat ho té Leo Messi. Aquest diumenge ha estat el primer dia, des que es va lesionar, que ha fet tot l'entrenament al mateix ritme que els companys. Ara, que jugui contra l'Arsenal ja és una altra cosa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut