Hoquei patins

El Barça guanya el Reus Deportiu a la pròrroga i es classifica per a la final europea

El Barcelona Excelent s'ha imposat a l'Arenamar Reus Deportiu per 5-4, en el partit corresponent a la primera semifinal de la Lliga europea d'hoquei patins. Els blaugrana han patit més del previst per aconseguir la victòria, ja que els roig-i-negres han forçat la pròrroga, quan el marcador havia acabat amb l'empat a 4 després de complir-se els 50 minuts reglamentaris. El gol decisiu ha estat de Carlos López, després d'una assistència de Ramón Benito. El guanyador de l'altra semifinal ha estat el Porto, que s'ha imposat a l'Oliveirense en la tanda de penals, ja que el partit havia acabat amb empat a 4. Així doncs, es repetirà la final de la temporada passada.

El partit ha estat a un ritme altíssim durant els 50 minuts reglamentaris, i també en els 10 afegits. Tots dos equips s'han llançat a l'atac, deixant de banda una mica la defensa, per on han arribat els errors. Amb Caldú com a eix dels locals, el Reus ha sortit a per totes en l'inici del partit, col·locant-se amb un 0-2 en el marcador que semblava que sentenciava d'hora. El primer gol ha estat de Toni Sánchez, i el segon, de Caldú. Però aleshores ha despertat el conjunt de Figueroa, que amb un gol de José Luis Páez escurçava les distàncies. Amb el 2-1 els jugadors han marxat als vestidors. Després del descans, el Reus ha treballat més la seva defensa, intentant sorprendre al contraatac, però els blaugrana s'han aprofitat llavors de les seves individualitats i de la seva experiència per avançar-se en el marcador. El gol de l'empat a dos ha estat de Borregán, i el tercer, de David Páez. Encara quedaven, però, gols per arribar, tot i que el partit semblava sentenciat. Amb el pavelló en plena bogeria, ha arribat el quart del Barça, i quan semblava ja tot dat i beneït, i a 50 segons de complir-se els 50 minuts reglamentaris, Caldú ha forçat la pròrroga. En el temps afegit, Carlos López ha aconseguit el gol de la victòria, després d'una assistència de Ramón Benito, que porta el Barça a la final per poder lluitar per la que seria la setzena Copa d'Europa.